Izbira in priprava elementov

previous arrow
next arrow
Slider

Elementi za cinkanje morajo imeti primerno kemijsko sestavo. Ta odločilno vpliva na debelino, izgled in kakovost cinkove prevleke.

V kolikor niste prepričani, ali je vaš material primeren za cinkanje, lahko pri vašem dobavitelju pridobite A-test kovine in vrednosti primerjate z našimi priporočili: Splošni tehnični pogoji vročega cinkanja, oziroma nam pošljete vzorec kovine, da ga testno pocinkamo.

Kako pripraviti vaše elemente na vroče cinkanje?

Izdelke lahko pri nas tudi pasiviramo. S tem preprečimo nastanek bele rje. Če boste elemente naknadno barvali, nas morate pri naročilu obvezno opozoriti, da zaradi posledic oprijema barve ne želite imeti pasivirane cinkane prevleke. Pri nas lahko dobite brezplačne vzorčne pocinkane ploščice, na katerih lahko testirate oprijem barve na pasivirano površino.

Več o izbiri in pripravi materiala si lahko preberete v navodilih.

 

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997, tradicija in izkušnje vročega cinkanja v podjetju pa segajo v drugo polovico 19. stoletja.

V tem času smo postali uspešno, tržno orientirano podjetje s pomembnim tržnim deležem na slovenskem, hrvaškem in avstrijskem trgu, kar nam zagotavlja stabilen poslovni položaj.

Hitri podatki

Pocinkovalnica  d.o.o.
Bežigrajska cesta 6
3000 Celje

T: +386 (0)3 42 63 228
F: +386 (0)3 42 63 232
E: info@pocinkovalnica.si

DŠ: 56228732
ID za DDV: SI56228732

Galerija

Vse pravice pridržane. 2018 © Pocinkovalnica d.o.o.  |  Pravno obvestilo Spletni piškotki

Powered by Wordpress