Obvestila

Obvestilo za skrite izvrtine

V zadnjem času je vedno več primerov, kjer elementi, pripeljani na vroče cinkanje, niso pripravljeni skladno s standardom – predvsem izdelava skritih odprtin. V takšnem primeru pride do eksplozije, katera ima lahko resne posledice za zdravje operaterjev pri kotlu, povzroči zastoj in izredne stroške podjetju. Vsi stroški se v tem primeru zaračunajo naročniku.

Pravilno postavljene in primerno velike odrtine pomenijo manjšo porabo cinka in s tem nižji račun. Zaračunava se namreč neto pocinkana teža. Na povezavi najdete dovoljene načine za izdelavo notranjih odprtin (beri tudi Splošne in Tehnične pogoje).

NAVODILA ZA IZDELAVO NOTRANJIH IZVRTIN

Pocinkovalnica d.o.o.
Celje, 28.3.2024

Cena storitve cinkanja voluminoznih elementov

Za elemente, ki so za proces cinkanja izdelani neekonomično (razmerje med maso in volumnom je zelo slabo), npr. L, U , polkrožne ograje, lestve s hrbtobranom in škatlasti elementi, se bo za njih obračunal 100% dodatek na osnovno ceno.

V kolikor takšne elemente že jasno ne obravnava ponudba, morate njihovo prisotnost v pošiljki definirati na naročilnici; sicer se bodo vsi elementi pošiljke zaračunali z dodatkom na osnovno ceno. Prosimo, da v kolikor vaša naročila občasno vsebujejo takšne elemente, zahtevate ločeno Ponudbo katero boste poleg osnovne Ponudbe navedli pri Naročilu. Hkrati takšne elemente pripeljite na ločenem kupu oz. ločene z lesenimi podlogami ali paletami ter tako omogočite enostavno ločitev od ostalih, da jih bo mogoče ločeno stehtati in pripojiti njihovi Ponudbi.

Hvala za razumevanje.

Pocinkovalnica d.o.o.
Celje, 27.3.2024

 

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997, tradicija in izkušnje vročega cinkanja v podjetju pa segajo v drugo polovico 19. stoletja.

V tem času smo postali uspešno, tržno orientirano podjetje s pomembnim tržnim deležem na slovenskem, hrvaškem in avstrijskem trgu, kar nam zagotavlja stabilen poslovni položaj.

Hitri podatki

Pocinkovalnica  d.o.o.
Bežigrajska cesta 6
3000 Celje

T: +386 (0)3 42 63 228
F: +386 (0)3 42 63 232
E: info@pocinkovalnica.si

DŠ: 56228732
ID za DDV: SI56228732

Galerija

Vse pravice pridržane. 2018 © Pocinkovalnica d.o.o.  |  Pravno obvestilo Spletni piškotki

Powered by Wordpress